1706201904Jun51-1217507281-08kn7ag1gmg4d5buq1ghpdmn92.jpg

Up, un Grup international independent

UP este un grup colaborativ infiintat in anul 1964, cu abordare antreprenoriala si prosociala, prezent in 19 tari si care se dezvolta datorita energiei celor 3.500 de femei si barbati care investesc zilnic in cresterea sa.

Up Romania face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii. Cu o prezenta de 17 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare: tichete de masa pe suport de hartie sau electronic Up Dejun, tichete cadou pe suport de hartie sau electronic Up Cadou, vouchere de vacanta pe suport de hartie sau electronic Up Vacanta, tichete sociale si tichete sociale pentru gradinita Up Social, tichete de cresa Up Cresa si, in curand, tichete culturale.

Alaturi de avantajele fiscale oferite, tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului salarial, stimuleaza si fidelizeaza angajatii si cresc puterea de cumparare pentru peste 750.000 de beneficiari. Prin produsele sale, dar si prin intelegerea profunda a nevoilor consumatorilor, Up Romania se dedica misiunii sale de a simplifica viata tuturor celor cu care intra in contact, de-a lungul lantului furnizor – client – beneficiar – afiliat.

Ce ne diferentiaza

ADN-ul nostru cooperativ si prosocial, ce reprezinta fundatia Grupului nostru, ne diferentiaza si garanteaza independenta noastra. Prin alegerea acestui model cooperativ, ne-am concentrat spre a fi atenti la ceilalti. in fiecare zi, aceasta atentie ne ghideaza in dezvoltarea produselor si serviciilor noastre, care au succes din punct de vedere economic si sunt echitabile din punct de vedere social. Acest model de afaceri asigura o relatie echilibrata si de incredere cu si intre partile interesate: beneficiari, angajatori, comercianti, autoritati publice, angajati si altii - pentru toti acestia aspiram sa fim cel mai inovator si mai important actor. Fiind mai echitabila si mai sustenabila, dezvoltarea noastra imbina in mod natural dimensiunile economice, sociale si de mediu.

EXPLOREAZA MOMENTELE ESENTIALE DE PANA ACUM

ISTORIA NOASTRA

DESCOPERA UP ROMANIA IN 5 MINUTE

DESCARCA

SOLUTIILE UP PENTRU MOTIVAREA ANGAJATILOR

DESCOPERA

"Suntem dedicati progresului social, credem in dezvoltarea colectiva si lucram pentru convergenta intereselor fiecarui individ, pentru o viata mai simpla si o societate mai dreapta.
Pentru a face fiecare zi mai buna."

Cream conexiuni benefice

Participam la simplificarea vietii cotidiene prin crearea de conexiuni benefice intre organizatii, indivizi si regiuni.

In fiecare zi, suntem aproape de peste 26 de milioane de oameni din intreaga lume, oferindu-le solutii care conecteaza indivizi, afaceri si regiuni si cream conditiile necesare pentru ca acestia sa se implice in crearea unei societati mai sustenabile.

Aceste solutii de gestionare, comunicare si schimb imbunatatesc puterea de cumparare si bunastarea indivizilor, iar in acelasi timp le ofera libertatea de alegere si de utilizare care le stimuleaza puterea de a actiona.

Este vorba de servicii zilnice eficiente si echitabile din punct de vedere social, care combat excluderea sociala si care imbunatatesc conditiile de viata.

ACCELERAM VITALITATEA ORGANIZATIILOR

AFLA MAI MULTE

CREAM CONDITIILE PENTRU IMPLICAREA INDIVIDUALA

AFLA MAI MULTE

CONTRIBUIM IMPREUNA LA BINELE COMUN

AFLA MAI MULTE

Inventam viata cotidiana de maine

Intr-o perioada in care tehnologia digitala permite cooperarea
in construirea rapida si la scara larga, colaborarea care permite aparitia
rapida a unor solutii noi, simple si intuitive este o conditie fundamentala a
succesului.

Suntem atenti la schimbarile societatii, avem discutii exploratorii
deschise cu toti clientii, beneficiarii, partenerii si angajatii nostri,
pentru a aduce in prim plan idei noi si pentru a co-dezvolta solutii utile,
care au sens si valoare pentru toti.

Pentru a realiza acest lucru, alegem sa plasam tehnologia in locul
potrivit: in serviciul utilizarii.

Up Group are ambitia de a deveni un incubator autentic de idei, prin
punerea la dispozitia partenerilor sai externi si angajatilor a abordarii sa
inovatoare, pentru a construi cu acestia solutii care imbunatatesc viata de
zi cu zi.