2306201903Jun28-1965835013-ua0fmges2p2hbnic41fdu98dc2.png
 • Responsabilitate sociala
 • Guvernanta
 • Economic
 • Social
 • Societal
 • Mediu
? Responsabilitate sociala
Guvernanta
Economic
Social
Societal
Mediu
 • Responsabilitatea sociala in centrul preocuparii noastre

  Transformarea noastra digitala si culturala reprezinta un instrument important pentru dezvoltarea proiectului nostru organizational cu vocatie sociala, bazat pe 5 programe importante:

  Programul de guvernanta - COOPERAM - promovam astfel un model de guvernanta unic in lume

  Programul economic - PROGRES - inovam, generand o crestere continua si durabila

  Programul social - INCURAJAM - facem ca fiecare angajat sa fie un actor al viziunii si ambitiei colective

  Porgramul societal - INSPIRAM - cream relatii astfel incat sa ajutam ca fiecare sa aiba puterea de a actiona

  Programul de mediu - PROTEJAM - ne angajam intr-un demers ambitios de protejare a mediului.

  In Up Romania, politica si actiunile noastre de responsabilitate sociala si preocuparea permanenta pentru a dezvolta un business sustenabil, bazat pe principii solide, ne-a adus Medalia de aur la evaluarea EcoVadis din 2021.

  • ISO9001

  • ISO14001

  • ISO27001

  • ISO45001

 • Promovarea unui model de guvernanta unic.

  Nu suntem o companie ca celelalte

  De peste 56 de ani, Up demonstreaza ca un model original alternativ in slujba «Omului» si a mediului poate permite sa reusim impreuna.


  Este posibil sa fii o companie performanta
   avand un alt fel de viziune organizationala


  Reusita economica si dezvoltarea internationala a Grupului UP sunt legate de aderarea sa istorica la valorile cooperatiste care ii contureaza identitatea.


  Avand grija sa promoveze aceasta cultura diferita in cadrul echipelor si al filialelor sale din intreaga lume, Grupul este in acelasi timp preocupat sa-si faca auzita vocea catre autoritatile publice si societatea civila pentru a promova astfel un model de dezvoltare mai echitabil si durabil, fondat pe o guvernanta democratica.

  Intreprinderea cooperatista este un bun comun si un model de viitor. Ea are toate motivele sa fie astazi varful de lance al ceea ce se numeste « Social Tech », punand astfel tehnologia in serviciul interesului general.

  Youssef Achour, Presedinte – Director General al Grupului UP

 • Inovam pentru o crestere continua si durabila

  Grupul Up isi extrage valorile dintr-un model de responsabilitate sociala si societala si investeste intr-o economie durabila, in care dinamica inovarii si spiritul antreprenorial sunt puse in slujba unei Societati mai sociale si mai echitabile.

  Unul dintre obiectve: Sa raspundem intotdeauna cat mai bine nevoilor clientilor nostri si asteptarilor beneficiarilor nostri.

  Dinamica noastra de dezvoltare vizeaza integrarea noilor utilizari folosite de clienti, beneficiari si comercianti, cu o abordare transversala a ofertei noastre de solutii, pentru a crea o experienta a utilizatorului bogata si continua.

  Sylvie Nourry, Director Marketing si Inovatie al Grupului UP

  Cifra de afaceri Grup Up

  2019

  587 M €

  Cititi Raportul anual

  Indiferent de tara in care Grupul are filiale, dezvoltarea activitatii noastre este ghidata de dorinta constanta de a aduce noi solutii beneficiarilor nostri, de a consolida serviciile catre clientii nostri si de a pune tehnologia locul sau potrivit: in serviciul utilizarilor si utilizatorilor. 

  Pentru a imbogati in permanenta oferta noastra de solutii, noi mizam pe inteligenta colectiva si agilitate. 
  Schimbul intre filiale, dincolo de frontiere si de activitati, noile metode lucru si de management de proiect, inovatia participativa, cooperarea cu start-up-uri, co-construirea impreuna cu clientii nostri... Sunt in centrul dezvoltarii Grupului UP.

  Pentru a afla mai multe despre oferta noastra de solutii DESCOPERITI AICI

  DESCOPERITI AICI

  19 TARI

  pe 4 continente

  Descopera prezenta internationala​​​​​​​

  UP isi combina expertiza si isi impartaseste know-how-ul adaptandu=le la cultura fiecarei tari unde este prezent. Aceasta organizare cat mai adaptata local si ractia prompta a echipelor noastre contribuie la performanta modelului nostru economic si permit reusita dezvoltarii noastre pe plan international.

  Elena Pap, Director General al Zonei Europa de Sud-Est in Grupul UP

  La UP, a intreprinde altfel inseamna a inova altfel, pentru a fi intotdeauna cu un pas inainte.

  O abordare a solutiilor noastre prin co-dezvoltare, pentru a facilita viata de zi cu zi de maine

  Procesul de inovare al Grupului Up este inscris in insasi inima transformarii sale si implica toate partile interesate: clienti, comercianti, beneficiari, parteneri si colaboratori angajati... 

  Procesul sau de selectie si finantare a start-up-urilor, precum si programul sau experimental ii permit sa testeze rapid modele inovante.

  Prin «Expeditiile de invatare» pentru a fi mai aproape de nevoile comerciantilor, co-dezvoltarea impreuna cu ecosistemul sau, implementarea proiectelor in modul "lean startup" – pentru a realiza teste de utilizatorin fiecare etapa a proiectului… Up mobilizeaza diferite mijloace pentru a raspunde provocarilor economiei digitale. 

 • Facem ca fiecare angajat sa fie un actor al viziunii si ambitiei colective

  Politica de resurse umane a Grupului UP imbina performanta economica, impartasirea valorilor si dezvoltarea personala.

  Pentru a sustine viziunea sa strageica, Grupul se straduieste sa garanteze pentru toti aceleasi sanse de dezvoltare personala si de crestere profesionala.si de realizare profesionala.

  PARITATE

  53% FEMEI

  47% BARBATI

  3751 angajati

  In intreaga lume


  173 angajati

  in Up Romania

  Alatura-te echipei

  95%
   Dintre angajatii UP Romania
   au beneficiat de formare in 2019

  De la formarea si dezvoltarea competentelor la apararea egalitatii de sanse, de la dialogul social la asigurarea calitatii vietii la munca si a echilibrului intre viata profesionala si viata privata, trecand prin intarirea identitatii noastre comune, demersul noastra se bazeaza pe vointa de a face ca fiecare angajat sa fie un actor al viziunii si ambitiei colective: RAPORT ANUAL

  Cream cadrul pentru ca fiecare sa-si puna in valoare cunostintele, competentele, talentul, personalitatea si incurajam initiativa si comunicarea deschisa, coonsiderand ca doar prin schimbul de opinii si partajarea competentelor putem evolua si putem reusi impreuna.

  In acelasi timp avem grija de bunastarea angajatilor nostri si punem la dispozitie un pachet de avantaje si beneficii diversificat, care sa raspunda cat mai multor aspecte ale vietii lor: alimentatie, familie, sanatate etc.

  Descopera cateva dintre actiunile interne, work-life balance si well-being ale Up Romania

 • Construim relatii durabile cu ecosistemul din care facem parte

  Pentru Grupul Up, apartenenta la sectorul economiei sociale inseamna o dubla obligatie, de solidaritate si de responsabilitate.

  Politica noastra de mecenat si CSR inglobeaza ratiunea de a fi a Grupului Up si se traduce prin sustinerea unor proiecte implementate de Societatea civila in Franta si pretutindeni unde Grupul este prezent prin filialele sale. Aceasta politica se adreseaza grupurilor vulnerabile, excluse social si se construieste in jurul a patru familiii de nevoi esentiale cum sunt educatia si cultura, alimentatia, locuinta si sanatatea.

  Mecenatul se traduce prin vointa Grupului Up de a fi un actor diferit al societatii civile.

  Yassir Fichtali, Delegat general al Fundatiei Up

  12 proiecte de mecenat si/sau CSR sustinute de Up Romania in 2019

  Pentru Up, a fi un actor economic diferit si angajat impune, de asemenea, sa-si realizeze achizitiile si sa consume altfel. Pentru a construi un proces de achizitii conform cu strategia sa societala si pentru a cobstrui relatii durabile cu furnizorii sai, Up si-a stabilit, inca din 2015, o Carta a achizitiilor responsabile, inspirata din valorile sale (responsabilitate, solidaritate, echitate, inovatie, antreprenoriat).

  In Franta, Up a aderat la Obsar (Observatorul achizitiilor responsabile) inca din 2011

  Politica noastra de achizitii responsabile are ca vocatie sa angajeze filialele Grupului Up intr-un demers durabil in relatie cu totalitatea partenerilor interesati.


  Cécile L'Hopital; Responsabil angajamente si achizitii responsabile

  Descopera cateva dintre proiectele de CSR ale Up Romania

 • Ne angajam intr-un demers ambitios de protejare a mediului.

  Grupul Up este convins de importanta contributiei la Obiectivele Dezvoltarii Durabile, mai ales sub aspctul protejarii mediului. Up considera ca impactul sau asupra mediului trebuie sa fie unul pozitiv.

  De aceea Grupul se angajeaza in actiuni concrete de reducere a amprentei sale de carbon si urmareste compensarea integrala a acesteia.

  Prin sensibilizarea echipelor din toate filialele sale din Franta si cele internationale el ofera mijloacele pentru a contribui de lo maniera proactiva si responsabilain lupta impotriva incalzirii globale si pentru reducerea deseurilor.

  Up isi fixeaza astfel obiective ambitioase, coerente cu principiile unei economii durabile, pentru a contribui in fiecare zi la protejarea Planetei in beneficiul generatiilor viitoare.

  Prin comunicarea catre salariatii nostri si sensibilizarea lor dorim sa le oferim posibilitatea sa inteleaga provocarille schimbarilor climatice, sa fie constienti de capacitatea lor de a actiona si sa-i impulsionam sa se angajeze in mod concret. In Romania, Up a primit un premiu pentru initiativa sa de a planta, impreuna cu Asociatia Se Poate!, 100.000 de arbori pana la finalul anului 2021.


  Elena Pap, Elena Pap, Director General al Zonei Europa de Sud-Est in Grupul UP

  Hartie folosita de Up si rezultata din paduri gestionate durabil

  50,76% la nivelul filialelor din intreaga lume

  In 2019, pentru al treilea an consecutiv, echipa Up Romania impreuna cu Asociatia Se Poate! Planteaza pentru sanatatea Planetei!

? Responsabilitate sociala
Guvernanta
Economic
Social
Societal
Mediu